welofniettherapie 

 
kennis

Kennismakingsgesprek Balans

Kennismakingsgesprek

Natuurlijk is een eerste gesprek spannend, maar wij zullen je op je gemak te stellen. Dat doe wij door eerst het ‘ijs’ wat te breken en je iets te drinken aan te bieden. Daarna zullen we je wat informatie geven over onszelf, over de praktijk en over de invulling van het eerste gesprek. Je mag ons tijdens het gesprek uiteraard ook vragen stellen. Wij vinden het belangrijk dat je eventuele onzekerheden ook bespreekbaar maakt en dat je vooral probeert jezelf te zijn en ons te vertrouwen. Wanneer je namelijk belangrijke informatie achterwege laat, dan komen we misschien op een verkeerd spoor terecht. Het is goed om te weten dat alles wat je ons verteld ook tussen ons blijft, en wij pas anderen zal inlichten met toestemming van jou. Jij moet ons immers ook kunnen vertrouwen!

We beginnen met alles op een rijtje te zetten; wat wil je veranderen, maar ook: waar liggen je krachtpunten? Dit doen we om alles duidelijk te maken en samen een plan op te stellen voor verandering. Ook andere gebieden komen aan bod, zoals je gezinssamenstelling, wat zijn je leefomstandigheden en je werk. Je hoeft in principe niets voor te bereiden voor ons eerste gesprek, wij zullen je helpen om de juiste informatie te vertellen door je vragen te stellen. Wanneer je er later (onderweg naar huis bijvoorbeeld) achter komt dat er nog dingen zijn die je vergeten bent te vertellen dan is dat geen probleem. Je mag dit dan gerust de volgende keer vertellen, of ons desnoods een mailtje sturen.

Omdat wij het erg belangrijk vind dat je je bij ons op je gemak voelt zullen wij je na afloop van dit gesprek vragen of je ons mij in behandeling wilt of liever verder zoekt naar een andere therapeut. Voel je niet bezwaard om hier eerlijk over te zijn, het gaat om jouw geestelijke gezondheid en het is goed om daar voor uit te komen. Wij zeggen altijd maar zo ”Met de een heb je een klik, en met de ander niet!”. Wees niet bang voor een reactie van onze kant, wij hebben er alle begrip voor en laat je vrij in je keuze.

Wanneer je je wilt aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek vul dan onderstaand formulier in. Bij "bericht'' kun je aangeven welke dag en tijdstip jou het beste uitkomen. Wij proberen hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op voor het inplannen van een afspraak.

Aanhef(*)
Ongeldige invoer

Voornaam(*)
Geeft u alstublieft uw naam op.

Achternaam(*)
Ongeldige invoer

Telefoonnummer(*)
Ongeldige invoer

Woonplaats(*)
Ongeldige invoer

Email(*)
Please let us know your email address.

Bericht

Voor het maken van een afspraak gaat mijn voorkeur uit naar

Ongeldige invoer

Balans Praktijk voor LevensCoaching, Mindfulness en Gesprekstherapie
Wegen naar Persoonlijke Groei!

Balans is een onafhankelijke en cliëntgerichte coachingspraktijk met ervaren psychologen, coaches, trainers en adviseurs. Onze manier van werken heeft een stevige theoretische basis vanuit de gedragswetenschappen en is getoetst in de dagelijkse praktijk. Wij werken altijd met een combinatie van theorie, praat- en doe activiteiten. Een combinatie die oersterk blijkt te zijn om blijvende veranderingen te creëren. Plezier en zich veilig voelen zijn de belangrijkste voorwaarden om te kunnen leren. Daarbij is ervaringsgericht leren één van de meest krachtige manieren om nieuwe inzichten te verkrijgen of  te komen tot een andere, meer effectieve manier van handelen. NIETS blijft zoals het is, ALLES verandert!

feedback
feedback
feedback
feedback
feedback
feedback